reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Maskovaná řepa a cuketa: Netradiční recepty, ve kterých byste je ani nepoznali
2
/4
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Řepová polévka
Ingredience
800 g bio červené řepy
2 bio cibule nebo šalotky
500 ml vývaru
1 kelímek bio smetany na vaření
3 větvičky čerstvého tymiánu
sůl a pepř
1 bobkový list
5 ks hřebíčku
1 skořice celá
bio zakysaná smetana
olivový olej
čerstvá bazalka
avokádo (na ozdobení)
Postup
Očištěnou řepu a cibuli přelijeme vývarem, přidáme větvičky tymiánu, bobkový list, hřebíčku, celou skořici a vaříme do měkka.
Poté vyjmeme všechny ingredience kromě řepy a cibule - ty rozmixujeme tyčovým mixérem.
Do vzniklé polévky přidáme smetanu na vaření a povaříme zhruba 10 minut.
Polévku dochutíme solí a pepřem. Podáváme ozdobenou trochou zakysané smetany, olivovým olejem, bylinkami a na kostičky nakrájeným avokádem.
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
reklama
Doporučené recepty
reklama