reklama

Maskovaná řepa a cuketa: Netradiční recepty, ve kterých byste je ani nepoznali

Tatarák z ředkviček a cukety

Ingredience

  • 200 g bio ředkviček 
  • 100 g bio cukety
  • 1 citron
  • kapary
  • olivový olej
  • bylinky na ozdobení
  • sůl a pepř

Postup

  1. Nejprve oloupeme cuketu a rozkrájíme ji na malé kostičky, které podusíme do měkka a necháme vychladnout. Pozor jen, aby si udržely tvar a zcela se nerozpadly.
  2. Čerstvé ředkvičky nakrájíme také na malé kostičky a smícháme s cuketou. Směs dochutíme šťávou z citrónu, solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a přidáme nasekané kapary a bylinky (může být pažitka, petržel i bazalka).
  3. Vychladíme v lednici a následně podáváme s opečenými topinkami.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama