reklama

Hlavně rychle po ruce. Nejlepší obědy, které se hodí do krabiček s sebou do práce

Rýžový salát s cizrnou a olivami

Ingredience

  • 2 plátky ančoviček
  • 70 g rýže
  • trocha oleje
  • ½ cibule
  • 40 g cizrny
  • 40 g černých oliv
  • několik naložených pečených paprik a sušených rajčat, sůl, pepř.

Postup

  1. Na troše oleje rozpusťte dva plátky ančoviček.
  2. V osolené vodě uvařte 70 g rýže, ochuťte olejem, ve kterém jste rozpustili ančovičky, a nechte vychladnout.
  3. Přidejte naložené pečené papriky nakrájené na kousky, půl cibule nakrájené na plátky, 40 g uvařené cizrny, 40 g černých oliv a několik sušených rajčat.
  4. Smíchejte, dochuťte solí, pepřem a olejem a vložte do sklenice.

Další zajímavé články

reklama
Doporučené recepty
    reklama