reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Džemy z malin, jahod a rybízu. Udělejte si je doma, je to jednoduché a jsou výborné
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Labeta
Malinový džem s kapkou rumu
1 kilo malin
želírovací cukr
200 mililitrů rumu
1 lžička kyseliny citronové
Omyté maliny smíchejte s želírovacím cukrem (2 : 1), přiveďte k varu a krátce povařte.
Nechte chvilku vychladnout, přidejte rum a kyselinu citronovou.
Znovu prohřejte do zhoustnutí. Hotovým džemem plňte čisté vyvařené sklenice.
Zavíčkujte, postavte dnem vzhůru a při pokojové teplotě nechte zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
reklama
Doporučené recepty
reklama