reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Bez melounu by to nešlo. V těchto receptech byste ho ani nečekali a chutná božsky
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Bouquet
Grilovaný špíz ze dvou druhů melounu
Ingredience
meloun
cukrový meloun
1 lžíci medu
lístky máty na ozdobení
špetku soli a pepře
Postup
Meloun nakrájejte na plátky, jemně posypte solí a nechte na ubrousku odkapat.
Každý kousek osušte papírovým ubrouskem a potom lehce pokapejte medem. Plátky napíchněte na jehlu a grilujte na rozehřátém grilu přibližně 3 minuty z každé strany.
Nakonec lehce posypte pepřem a ozdobte mátou.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama