Ingredience:
200 g kukuřičná polenta
2 kostky bujón zeleninový
olivový olej
2 lžičky máslo
100 g gouda
2 cibule
400 g špenát
250 g žampion
sójová omáčka tamari
3 stroužky česnek
mletý černý pepř
sůl
Postup:
Recept z probio.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.