Ingredience:
1 zralá sladká hruška (šťáva z půlky citrónu)
70 g gorgonzoly dolce (je krémovější a obsahuje sýr mascarpone)
100 g instantní polenty (kukuřičná krupice)
400 ml vody nebo vývaru
(lžíce strouhaného parmezánu)
špetka soli
Postup:
Recept z kitchenette.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.