reklama

5 sezonních receptů pro mlsné jazýčky, které zvládne každý

Hruškové čatní

Ingredience:

  • 1 šálek hrušek loupaných a nakrájených na plátky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • špetka kurkumy
  • ¼ lžičky mletého kardamomu
  • ¼ lžičky čerstvě mletého černého pepře
  • ¼ lžičky mletého zázvoru
  • ¼ lžičky prolisovaného česneku
  • ¼ šálku propláchnutých rozinek
  • ½ lžíce medu
  • špetka soli

Postup:

  1. Na rozehřátém oleji orestujte hrušky.
  2. Přidejte ostatní ingredience kromě medu a opékejte asi 15 minut na mírném ohni.
  3. Nechte 20 minut stydnout a poté přimíchejte med.
  4. Dobře promíchejte a podávejte.

Další zajímavé články

reklama
Doporučené recepty
    reklama