reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
5 sezonních receptů pro mlsné jazýčky, které zvládne každý
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Dýňový cheesecake
Suroviny
:
200 g máslových sušenek
600 g dýně (1/2 dýně)
50 g másla
2 vejce
200 g třtinového cukru
250 g tvarohu
250 g ricotty
lžička skořice
lžička zázvoru
Postup
:
Dýni uvařte, rozmixujte, sceďte vodu a nechejte vychladnout.
Na dno dortové formy nasypte nadrcené máslové sušenky promíchané s máslem a dejte zapéct na cca 8 minut při 150 °C.
V misce smíchejte vejce s cukrem, ricottou a tvarohem, ochuťte skořicí a zázvorem a postupně přidávejte vychladlou dýni.
Směs nalijte na vychladlé sušenky a dejte zpět do trouby.
Pečte cca 1 hodinu na 160 °C. Po upečení dejte vychladit do ledničky.
reklama
Další zajímavé články
Dívčí kapely 90. let: Dobývaly hitparády, udávaly trendy, kde jsou dnes?
Kolik kafe můžete v průběhu dne vypít? A která pochoutka může za vaši nespavost?
Katastrofa v kuchyni? Nejste v tom rozhodně sami!
reklama
reklama
reklama