reklama

24 tipů, jak si zpříjemnit červenec: Čím si uděláte radost vy?

Ochutnejte prázdninové menu

Se začátkem léta si restaurace Mlýnec připravila lehké a osvěžující menu plné ovoce, zeleniny, studených polévek a lehkých úprav mas.

Jde o pestré menu z typických sezónních surovin. Vaše hodování může začít předkrmem v podobě vodního melounu spolu s marinovaným sleděm a paprikovým gazpachem doplněným o svěžest čerstvé bazalky. Jako hlavní chod připravil šéfkuchař Marek Šáda lososového pstruha s lilkem a rajčatovou omáčkou, okořeněného špetkou dobromyslu. K létu neodmyslitelně patří grilování, a proto milovníkům masitých pokrmů udělá radost grilované kuřecí prso doplněné o řepu a omáčku albufera.

Svěží prázdninové menu od Marka Šády můžete v restauraci Mlýnec ochutnat po celý červenec a srpen.

Další zajímavé články

reklama
Doporučené recepty
    reklama