reklama

44 věcí, kterými si udělat radost v listopadu

Připravte si veganský dezert podle nové kuchařky

Uznávaná cukrářka Petra Stahlová vydává unikátní kuchařku Moderní veganské dezerty plnou receptů na čistě rostlinné bázi

Makronky, čokoládová pěna, briošky, croissanty, glazované dorty,crèmecaramel…bez vajec, másla, mléka či smetany? Jde to! Neodolatelné důkazy nabízí novinka Moderní veganské dezerty, která je v záplavě kuchařek na českém trhu jedinečným úkazem. Petra Stahlová, průkopnice veganské cukrařiny u nás, po měsících hledání alternativních surovin a zkoušení inovativních cukrářských postupů dokázala zdánlivě nemožné. Na základě tradičních francouzských receptur vytvořila dezerty čistě rostlinného původu - zdravější, svěžejší a chuťově mnohdy zajímavější než originální verze.

Výsledkem je celkem 75 skvělých receptů, které na 240 stránkáchsvé první kuchařkypřehledně rozdělila do sedmi kapitol: Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti.

Unikátní kuchařka Moderní veganské dezerty je v prodejiv e-shopu na http://eshop.petra-stahlova.cz/

 

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama