reklama

Menu plné vášně: Valentýnské pokrmy s afrodiziakem, od předkrmu až po sladkou tečku

Předkrm: Houbová bruschetta

Ingredience

  • 250 g hnědých žampionů
  • 2 stroužky česneku
  • svazek hladkolisté petržele
  • mletý kmín
  • hrubá sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • 4 plátky kvalitního pečiva

Postup

  1. V pánvi zahřejeme olej. Houby nakrájíme najemno a dáme na pánev spolu s prolisovaným česnekem a orestujeme.
  2. Přidáme najemno nasekanou petrželku, špetku mletého kmínu, sůl a pepř. Promícháme a necháme na pánvi, dokud se nespojí ingredience a chutě.
  3. Pečivo opečeme z obou stran.
  4. Bruschettu servírujeme posypanou čerstvou petrželkou, čerstvě mletým pepřem a pokapanou kvalitním olejem. 

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama