reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Vydejte se sbírat nejkrásnější plody podzimu. Udělejte z šípků marmeládu či omáčku
2
/8
Prohlédnout znovu
Zavřít
Šípkový čaj
Foto: iStock
Nejprve si plody nadrťte a nechte je přes noc namočené ve vodě. Ideální je dokonce 24 hodin.
Tento výluh zahřejte maximálně na teplotu 80 °C. V žádném případě se nesmí vařit.
Následně přeceďte přes plátýnko nebo jemné sítko a můžete podávat.
Na jeden litr vody použijte přibližně hrnek šípků.
reklama
Další zajímavé články
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
reklama
Doporučené recepty
reklama