reklama

Roztopte o víkendu gril. Jednoduché a rychlé recepty, které budou chutnat celé rodině

Vepřové jehly s panenkou

  • 2 kusy červené cibule
  • 150 gramů schwarzwaldské šunky
  • 1 žlutá kapie
  • 500 gramů vepřové panenky
  • 6 kusů cherry rajčat
  • sůl, pepř, olej


Očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na větší kostky a každý kousek masa obalíme do proužku šunky. Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na osminky. Kapii zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky ve velikosti masa. Pak na jehly napichujeme střídavě cibuli, maso, opět cibuli, papriku a rajče. Postup opakujeme do vypotřebování surovin.

Takto připravené špízy opékáme na tukem potřeném roštu přibližně 4 minuty z každé strany, dokud není maso hotové.

Vepřové jehly s vepřovou panenkou, schwarzwaldskou šunkou a zeleninou podáváme s pečivem, nejrůznějšími dipy a zeleninovými saláty.

Zdroj: Vaření.cz

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama