reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Od pondělí do neděle. Detailní přehled pokrmů, abyste nemuseli vymýšlet, co uvařit
5
/15
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Shutterstock
Šumavský králík (4 porce)
Ingredience
celý králík
cibule
bobkové listy
6 zrnek pepře
lžička kmínu
4 stroužky česneku
kořenová zelenina (mrkev, petržel…)
sůl
máslo
2 balení špenátu
stroužek česneku
lžíce olivového oleje
Postup
Králíka potřete česnekem utřeným se solí a máslem, vložte do pekáče společně s cibulí, kořenovou zeleninou, pepřem a bobkovými listy.
Podlijte 1 dl horké vody a přikryjeme alobalem nebo víkem pekáče.
Vložte do vyhřáté trouby a pečte při 200 °C půl hodiny.
Poté potřete výpekem a pokračujete v pečení při mírnější teplotě dalších 20 minut.
Na posledních 15 minut odstraňte alobal nebo víko.
Na oleji zpěňte cibulku, po jejím zezlátnutí přidejte nakrájený stroužek česneku a osmahněte, přidejte špenát a duste, přidejte pepř a sůl.
reklama
Další zajímavé články
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
reklama
Doporučené recepty
reklama