reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
"Na tyto nedám dopustit." Oblíbené vánoční recepty od porotkyně Peče celá země
2
/3
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Mirky van Gils Slavíkové
Kokosky
Ingredience
250 g kokosových chipsů neslazených
200 g cukru krupice
100 g bílků
1 vanilkový lusk
nastrouhaná kůra z 1 citronu
2 g soli
Postup
Kokos s cukrem naředíme bílkem, přidáme sůl, vanilku a citronovou kůru. Za neustálého míchání zahříváme nad párou. Hmota by měla mírně pálit.
Dvěma lžičkami děláme z hmoty nočky, které klademe na vymazaný a vysypaný plech nebo na pečicí papír.
Klepneme s plechem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C asi 10 minut.
reklama
Další zajímavé články
Nejen Tereza Brodská. Které české herečky jsou i po padesátce stále krásnější
Mýty o umělém oplodnění. Jak je to s hormony a kolik to vlastně stojí?
Úspěchy před kamerou vyměnila za péči o autistického syna. Pomáhá mi víra, říkala
reklama
reklama
reklama
reklama