reklama

Nesmí se roztékat a musí hlavně chutnat. Grilování sýrů s tipy šéfkuchaře zvládnete

Zabalit do alobalu, nebo raději položit volně na mřížku? Jaké typy sýrů jsou na letní radovánky u grilu těmi nejvhodnějšími? Podívejte se, jaké tajemství dokonale ogrilovaného sýru odhaluje šéfkuchař, abyste letošní grilovací seanci zvládli na jedničku.

Prohlédnout grafiku
Foto: iStock

Správně ogrilovaný sýr je chutnou variantou nejen pro vegetariány. Proč se některé druhy sýrů roztékají a v čem spočívá kouzlo grilování, aby na konci snažení chutnal jako od profíka?

Své tipy prozradil výkonný šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka, jehož specialitou jsou právě sýry. "Grilovaný sýr u nás servírujeme s omáčkou z lesního ovoce a bagetou," dává lákavý tip šéfkuchař Tydlačka a ochotně přidává i další rady, jak grilovat sýry, aby byl výsledek co nejchutnější i nejvzhlednější.

Podívejte se na rady v naší grafice, abyste při letošním grilování nezaznamenali žádné faux pas. 

reklama
reklama
reklama