reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Dýně: Je jí všude plno, chutnější recepty už nehledejte. Připravte burger či koláč
3
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Dýňový koláč z tvarohového těsta
Ingredience
1 bio dýně Hokkaidó (1,5 kg)
3 lžíce bio cukru
100 g bio mletých oříšků
bio vanilinový cukr
bio skořice
Na těsto
200 g hladké mouky v bio kvalitě
2 lžíce moučkového cukru
150 g bio tvarohu
60 g bio másla
2 lžíce bio oleje
špetka soli
¼ lžičky mleté bio skořice
Postup
Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto a necháme ho v chladu odpočinout.
Dýni oloupeme, nastrouháme nahrubo a v pánvičce podusíme s cukrem, skořicí a vanilinovým cukrem doměkka.
Těsto vyválíme na plech, propícháme vidličkou, pokryjeme podušenou dýní, posypeme mletými oříšky a koláč upečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.
Na závěr můžeme ozdobit šlehačkou.
reklama
Další zajímavé články
Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
reklama
Doporučené recepty
reklama