Dýni očistíme od pecek, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Společně se stroužky česneku přidáme na plech a pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Česnek si dáme stranou a upečenou vychladlou dýni rozmačkáme na kaši, přidáme bylinky, parmezán a vejce. Osolíme a přidáme strouhanku, aby se karbanátky dobře tvarovaly.
Asi na půl hodiny necháme odpočinout v ledničce. Poté smažíme z obou stran dozlatova.
Bulky rozřízneme a potřeme olejem, rozkrojenou stranou dáme na gril, asi jednu minutu opékáme.
Následně si připravíme dresink. Smícháme zakysanou smetanu s upečeným česnekem a potřeme jím připravené opečené bulky. Na spodní část pečiva přidáme salát, karbanátek, plátek rajčete, červenou cibuli, sýr a přiklopíme vrchním dílem.