Mouku prosijeme, smícháme s cukrem, špetkou soli a vejcem. Přidáme máslo a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme v chladu asi 30 minut odpočinout.
Těsto necháme chvíli odležet a rozválíme na pomoučeném válu na tenký plát. Formičkou z něj vykrojíme kolečka.
Kulaté formičky vymažeme tukem a do každého vložíme kolečko těsta, které vymačkáme prsty po obvodu formiček až k okrajům. Těsto propícháme na dně na několika místech vidličkou, formičky vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a upečeme dozlatova (asi 15 minut).
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink podle návodu na obalu a po vychladnutí do něj vmícháme zakysanou smetanu.
Upečené vychladlé korpusy z těsta vyklopíme opatrně z formiček a naplníme je připraveným krémem.
Očištěné jahody nakrájíme na plátky, koláčky jimi bohatě ozdobíme. Můžeme přidat lístky meduňky.