Do mísy dejte bílky, 1 polévkovou lžíci cukru a špetku soli. Začněte je šlehat do polotuha. Přidejte škrob, 2 lžíci octa a za stálého šlehání postupně přidávejte zbytek cukru.
Na plech s pečícím papírem vytvarujte z tuhého sněhu mini dortíky dle chuti a dejte sušit do trouby na 2 hodiny.
Na citrusový krém smíchejte v rendlíku šťávu z obou citrusů se žloutky a cukrem a vše promíchejte aby se suroviny propojily.
Rendlík postavte na mírný plamen a za stálého míchání připravte krém.
Poté ho přendejte do misky, zakryjte potravinovou folií aby se nevytvořil škraloup a nechte krém vychladnout.
Po upečení Pavlovu nechte zcela vychladnout, poté ji přelijte citrusovým krémem a nakonec dozdobte lesním ovocem dle chuti.