reklama

Grilovaný sýr v bůčkovém kabátku a další letní recepty, které si zamilujete

Salát z carpaccia, sýru Latteria a čekanky

Suroviny:

  • 200 g čekanky
  • 200-300 g carpaccia di bresaola na tenké plátky
  • 100 g sýru Latteria San Bovo z La Formaggeria Gran Moravia
  • sůl, pepř
  • oliv. olej, šťáva z citronu

Postup:

  1. Nakrájejte čekanku na nepravidelné kousky.
  2. Na dno servírovací mísy rozprostřete plátky carpaccia di bresaola, na ně kousky čekanky a sýru Latteria San Bovo.
  3. Ochuťte solí, pepřem, šťávou z citronu a olivovým olejem a podávejte. Můžete ozdobit rukolou či jiným salátkem.

Další zajímavé články

reklama
Doporučené recepty
    reklama