reklama

Nesnášel Trautenberka a litoval členství v KSČ. Ilja Prachař by se dožil 100 let

Jídlo

"Otec se naučil vařit, když měl těžkou žloutenku, kterou si tenkrát přivezl z Bulharska. Rok nebo dva byl mimo divadlo, byl na dietě a byl i v nemocnici. A jak byl doma, tak se asi začal nudit a začal vařit. Tenkrát ještě nebyly myčky a poznalo se to podle toho, že všude bylo nádobí, takže maminka myla nádobí a otec vařil. A my jako děti jsme to museli obdivovat," zavzpomínal na kulinářské umění svého otce David Prachař.

"Když třeba udělal ptáčky, tak ty měl tak rád, že si nandal tři, nám dal po jednom a na maminku nezbylo. Moje sestra plakala, že na maminku nemyslí," vypráví se smíchem Prachař. 

Další zajímavé články

reklama
Doporučené recepty
    reklama