reklama

podtitulek 1

SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ A OVOCNÝM KOMPOTEM Suroviny: 100 g kuřecího masa, 30 g mouky, vejce, 200 ml mléka, sůl, 100 oleje, 50 g strouhanky, 2,5 kg brambor, 30 g másla, 200 g ovocného kompotu Postup: Z kuřecího masa ukrojíme plátek, který zlehka naklepeme a osolíme. Obalíme v mouce, mléce s vejci a strouhance. Uvaříme brambory do měkka přidáme horké mléko s rozpuštěným máslem a šleháme do hladka. Kuřecí řízek smažíme na rozehřátém tuku po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a ovocným kompotem. zdroj: Restaurace Podkova, šéfkuchař Tomáš Zach

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama