reklama
Životní styl
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Recepty na lehké a zdravé obědy: Ochutnejte jídla s italskými sýry
1
/4
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Salát z čočky, paprik a Gorgonzoly
Čočka zelená, 200g
Tymián, 5g
Bobkový list, 2g
Paprika červená, 300g
Olivový olej, 100g
Javorový sirup, 40g
Sůl a pepř podle chuti
Vinný ocet, 40g
Kopr, 20g
Koriandr, 20g
Petržel plochá, 20g
Gorgonzola, 120g
Sušená rajčata, 50g
Postup
Čočku uvařte na skus s tymiánem a bobkovým listem.
Papriky potřete olivovým olejem a upečte v troubě na 200°C, aby byla slupka tmavá.
Papriky vložte do mísy a uzavřete potravinovou folií na cca 30 minut. Poté papriky oloupejte.
Uvařenou čočku smíchejte s nakrájenými paprikami, sušenými rajčaty, nasekanými bylinkami, sirupem a vinným octem.
Osolte a opepřete a přidejte nakrájenou gorgonzolu.
reklama
Další zajímavé články
"Bohdalka" slaví 93 let. Byl to můj život se vším všudy, sama pláču nerada, říká
Princezně Charlotte je devět let. Po smrti Alžběty je třetí v nástupnické linii
První polibky slavných: půl kila slin i zbytky jídla. Kdo počkal až do osmnácti?
reklama
reklama
reklama
reklama