10 nejnebezpečnějších potravin

3/10 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
žena a ryba
RYBY Maso z ryb se brzy kazí, a pokud je skladováno při teplotě vyšší než 15 stupňů, začne se v něm tvořit tzv. rybí jed . O tom se poučí ročně kolem dvou tisíc obětí. Tyto přírodní toxiny, nebezpečné pro člověka,  se nezničí ani vařením, ale ani uzením, mražením, či konzervováním. Projevují se zarudlou kůže, bolením hlavy, břišními křečemi, zvracením, průjmem, bušením srdce a dokonce i ztrátou vidění .
Foto: Profimedia.cz

Další zajímavé články

Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
  • Slimáci na salátu
  • Vejce
  • žena a ryba
  • Mořské plody
  • Na vaření brambor
  • Nákup potravin, sýry - ilustrační snímek
  • Žena a zmrzlina
  • Rajčata
  • Borůvky
  • Klíčky - obilné
reklama
Doporučené recepty