Z ajťačky šéfkuchařkou. Češka si oblíbila čínskou kachnu, teď ji vaří ve svém bistru
1
/
11
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Otevřít dveře ze Šternberkovy ulice v pražských Holešovicích do bistra Teplá kačka je jako přesunout se kouzelným cestovním pláštěm rovnou do Asie.
Foto: Jakub Plíhal
Další zajímavé články
"Kuchyň je vojna, spory se řeší na cigáru,“ říká nadějná kuchařka z La Degustation
Revoluce v Alcronu. První šéfkuchařka servíruje sirup z jehličí a veganskou stravu
V tomhle by nikoho nesvedli, nebo ano? Hollywoodští krasavci v úchylných účesech
Dívčí kapely 90. let: Dobývaly hitparády, udávaly trendy, kde jsou dnes?
Kolik kafe můžete v průběhu dne vypít? A která pochoutka může za vaši nespavost?
Katastrofa v kuchyni? Nejste v tom rozhodně sami!
reklama