reklama

Silvestrovské recepty: Jaké pohoštění připravíte vy?

Bruschetty s avokádem a tuňákem

Co budete potřebovat:

  • 1 zralé avokádo
  • 1 plechovku tuňáka RioMare ve vlastní šťávě
  • 1 skleničku černých vypeckovaných oliv
  • špetka soli a pepře
  • citronová šťáva z půlky citronu
  • 4 bruschetty nebo bagetky
  • snítka listové petrželky

Postup

  1. Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a dužinu vydlabeme do misky. Rozmačkáme vidličkou, osolíme, opepříme a přidáme citronovou šťávu.
  2. Bagetky nebo bruschetty rozpůlíme a potřeme rozmačkaným avokádem.
  3. Otevřeme plechovku s tuňákem, šťávu slijeme a vidličkou navrstvíme rybí maso na pečivo.
  4. Černé olivy nakrájíme na kolečka a poklademe jimi připravené pečivo s avokádem a tuňákem.
  5. Ozdobíme lístky petrželky.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama