reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Silvestrovské recepty: Jaké pohoštění připravíte vy?
1
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Bruschetty s avokádem a tuňákem
Co budete potřebovat:
1 zralé avokádo
1 plechovku tuňáka RioMare ve vlastní šťávě
1 skleničku černých vypeckovaných oliv
špetka soli a pepře
citronová šťáva z půlky citronu
4 bruschetty nebo bagetky
snítka listové petrželky
Postup
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a dužinu vydlabeme do misky. Rozmačkáme vidličkou, osolíme, opepříme a přidáme citronovou šťávu.
Bagetky nebo bruschetty rozpůlíme a potřeme rozmačkaným avokádem.
Otevřeme plechovku s tuňákem, šťávu slijeme a vidličkou navrstvíme rybí maso na pečivo.
Černé olivy nakrájíme na kolečka a poklademe jimi připravené pečivo s avokádem a tuňákem.
Ozdobíme lístky petrželky.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama