reklama

Těsta si udělejte určitě víc. Tyhle madlenky podle Ivety Fabešové hned zmizí

Těsto na tradiční francouzské madlenky v lednici klidně vydrží dva dny: "Přichystejte si těsta více, jakmile má přijít návštěva nebo děti poslední várku snědí, sáhnete do lednice, nastříkáte do formiček a máte zase hotovo," navrhuje úspěšná cukrářka Iveta Fabešová, která nám prozradila svůj recept.

Recept na madlenky Ivety Fabešové | Video: Jakub Zuzánek, Erika Šedivá

Na madlenky podle Ivety Fabešové potřebujete: 

  • 160 g hladké mouky
  • 10 g kypřicího prášku
  • 160 g rozpuštěného másla
  • 100 g krupicového cukru 
  • 3 vejce
  • 70 g medu
  • vanilkový lusk

Podrobný návod na pečení i s několika tipy uvidíte ve videu. 

reklama
reklama
reklama