reklama

Podzimní koktejly, které zvládnete připravit doma stejně jako profesionálové na baru

Hrušková Mimosa

Podzim klepe na dveře, ale to neznamená, že by byly za námi i příjemně strávené chvíle. Hezké okamžiky nás čekají i v této roční době. A k nim se báječně hodí to nejlepší z podzimní nabídky - sezónní ovoce. Cava Freixenet Carta Nevada, svěží a sladká, pak dovede z nich připravený drink k dokonalosti.

Ingredience

  • Cava Freixenet Carta Nevada
  • 500 ml hruškového džusu
  • 1 jablko nakrájené na tenké plátky
  • 3 celé skořice + další na ozdobu sklenic
  • snítky tymiánu na ozdobu

Postup

  1. Hruškový džus krátce povařte s celou skořicí. Nechte vychladnout.
  2. Sklenice naplňte ledem a do poloviny nalijte připravený džus. Dolijte Cavou Freixenet Carta Nevada a ozdobte plátkem jablka, který předem pokapejte citronovou šťávou, aby si zachoval barvu.
  3. Na závěr připojte celou skořici a snítku tymiánu.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama