Hrušková Mimosa
Podzim klepe na dveře, ale to neznamená, že by byly za námi i příjemně strávené chvíle. Hezké okamžiky nás čekají i v této roční době. A k nim se báječně hodí to nejlepší z podzimní nabídky - sezónní ovoce. Cava Freixenet Carta Nevada, svěží a sladká, pak dovede z nich připravený drink k dokonalosti.
Ingredience
- Cava Freixenet Carta Nevada
- 500 ml hruškového džusu
- 1 jablko nakrájené na tenké plátky
- 3 celé skořice + další na ozdobu sklenic
- snítky tymiánu na ozdobu
Postup
- Hruškový džus krátce povařte s celou skořicí. Nechte vychladnout.
- Sklenice naplňte ledem a do poloviny nalijte připravený džus. Dolijte Cavou Freixenet Carta Nevada a ozdobte plátkem jablka, který předem pokapejte citronovou šťávou, aby si zachoval barvu.
- Na závěr připojte celou skořici a snítku tymiánu.