reklama

Pestré a netradiční snídaně plné živin: Makový pudink, smoothie bowl a ovesné lívance

Ovesné lívanečky

Ingredience

  • 1 bio vejce 
  • 150 ml bio mléka
  • 50 g bio celozrnné mouky
  • 50 g bio rozemletých vloček
  • 1 polévková lžíce kakaa
  • 1 polévková lžíce medu
  • rostlinný olej na smažení

Na polevu:

  • bio bílý jogurt 
  • med
  • ovoce a oříšky

Postup

  1. Všechny ingredience smíchejte ve větší misce tak, aby byla výsledná směs dostatečně hustá. Na zahuštění stačí přidat vločky, anebo v případě příliš husté směsi zase mléko.
  2. Na pánvi si rozehřejte připravený olej a snižte plamen. Těsto přidávejte pomocí lžíce, a jakmile začnou být okraje hotové, otočte.
  3. Výsledné lívance můžete ozdobit bílým jogurtem, medem a ovocem s oříšky.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama