Koprovka, boršč, tatarská omáčka a severské cukroví. Nejlepší recepty podle blogerky
Chtěli jste vždy ochutnat severské nepečené cukroví z ovesných vloček, kterému se v Norsku říká havregrynskugler? Teď máte příležitost. A buďte si jistí, že na rumové kuličky zapomenete.
Karolína Fourová prostřednictvím svého blogu Nejez blbě vyvrací výživové mýty a edukuje veřejnost o správném stravování, nakupování a výběru potravin prostřednictvím sociálních sítí. Právě vydává knihu Nejez blbě a tady je jejích nejoblíbenějších sedm receptů.
"O koprové omáčce se říká, že ji člověk miluje, nebo nenávidí. To ale nemusí být tak úplně pravda. To, že vám koprovka nechutnala ve školní jídelně, neznamená, že v tomhle chuťově čistém moderním twistu si ji nezamilujete," říká Fourová o jednom ze svých receptů.
Podívejte se do naší galerie.