reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Levné, snadné a výborné recepty na domácí hořčice a marinády. Grilujte jak šéf!
1
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Labeta
Citronová hořčice
100 gramů hořčičného semínka
160 mililitrů vody
2 lžíce octa
3 lžíce cukru
1 lžička soli
1 lžička citronové kůry
1 lžička citronové šťávy
Všechny suroviny dejte do mísy a důkladně promíchejte. Směs pak nechte aspoň přes noc v lednici.
Další den ji rozmixujte (jemnost směsi záleží na vašich preferencích) a nechte opět 24 hodin odpočívat v chladničce.
Skladujte ji v uzavíratelné sklenici ideálně v chladu.
Pozor, čerstvě připravená hořčice je hodně pikantní. Dejte ji pár dní na rozležení, ostrý říz trochu poleví.
reklama
Další zajímavé články
Neunesl slávu, po předávkování skoro zemřel. Zpěvák Depeche Mode je i po 60 sexsymbol
Nevypočitatelné květnové počasí je zde: Osm svršků, bez kterých se na jaře neobejdete
Není účinnějšího zabijáka stresu. Těchto 12 dokumentů o přírodě jako balzám na nervy
reklama
reklama
reklama
reklama