reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Levné, snadné a výborné recepty na domácí hořčice a marinády. Grilujte jak šéf!
1
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Labeta
Citronová hořčice
100 gramů hořčičného semínka
160 mililitrů vody
2 lžíce octa
3 lžíce cukru
1 lžička soli
1 lžička citronové kůry
1 lžička citronové šťávy
Všechny suroviny dejte do mísy a důkladně promíchejte. Směs pak nechte aspoň přes noc v lednici.
Další den ji rozmixujte (jemnost směsi záleží na vašich preferencích) a nechte opět 24 hodin odpočívat v chladničce.
Skladujte ji v uzavíratelné sklenici ideálně v chladu.
Pozor, čerstvě připravená hořčice je hodně pikantní. Dejte ji pár dní na rozležení, ostrý říz trochu poleví.
reklama
Další zajímavé články
Stará láska nerezaví. Kterým slavným párům to vyšlo až na druhý pokus
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
reklama
reklama
reklama
reklama