Změklé máslo třeme se žloutky a cukrem do světlé pěny.
Po chvíli přidáme po lžících horkou vodu a těsto zahustíme moukou.
Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a ve středně vyhřáté troubě (175 °C) 10 - 15 minut zapečeme.
Z bílků ušleháme tuhý sníh, všleháme cukr a směs zahustíme jemně strouhanými ořechy.
Předpečený korpus potřeme marmeládou a na celý povrch rozložíme bílkovo-ořechovou náplň. Urovnáme stěrkou a při mírné teplotě dopečeme, asi 10 - 15 minut na 150 °C.
Vyjmeme z trouby, necháme vychladnout a pak nakrájíme na trojúhelníčky. Ořechové trojúhelníčky můžeme ještě pocukrovat nebo posypat kakaem a dozdobit jádrem ořechu.