reklama
Móda a krása
Zdraví
Sex a vztahy
Životní styl
Celebrity
Horoskopy
Chřestová sezona začíná: Uvařte si podle našich receptů
1
/1
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Co budete potřebovat:
1 svazek zeleného chřestu
100 g sýru Tre Corti nebo Gran Moravia
100 g italského specku Gran Moravia nakrájeného na tenké plátky
extra panenský olivový olej na vytření pekáčku
Postup
Tvrdé konce chřestu jemně oloupejte.
Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložte chřest a vařte asi 5 minut. Chřest musí zůstat křupavý.
Poté ho okamžitě zchlaďte v ledové vodě, tím si chřest zachová svěží zelenou barvu.
Olivovým olejem jemně vytřete pekáček. Každý stonek chřestu omotejte italským speckem. Rozložte vedle sebe do pekáčku.
Na chřest nastrouhejte sýr Tre Corti (lze použít také Gran Moravia) a nakonec zakápněte olivovým olejem.
Pečte v troubě na 180°C do lehkého zezlátnutí sýra. Podávejte s bagetkou a bílým vínem Pinot Grigio.
reklama
Další zajímavé články
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
reklama
Doporučené recepty
reklama