Pohoda u skvělého jídla. Vyberte si gril!

10/16 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
Vodní gril
Vodní gril Gril s vodní lázní. Pod grilovaným pokrmem je umístěna nádoba s vodou, do níž odkapává tuk a šťávy, takže jídla nezasahují zdraví škodlivé látky, vznikající jejich spalováním na ohni. Pokrm je v podstatě upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu. Ideální teplota pro grilování je 150 - 200 °C. Ke grilování se doporučuje suché dřevo z ovocných (případně jiných listnatých) stromů. Doba grilování pokrmů je od 10 do 40 minut podle typu a velikosti pokrmu.
Foto: www.vodnigril.cz

Další zajímavé články

Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
  • Zahradní krb Renata
  • Gril Weber Performer
  • Rodinná pohoda u grilu
  • Weber kotlový gril
  • Plechový kruhový gril s krytem proti větru
  • I levnější grily s poklopem nabízejí pohodlnou přípravu jídla
  • Čtvercový gril na dřevěné uhlí.
  • Stolní gril
  • Pojízdný gril
  • Vodní gril
  • Špejle
  • Dřevěné lupínky
  • Grilované pokrmy
  • Komínový milíř
  • Grilovací nářadí
  • Obracečka
reklama
Doporučené recepty