BLOG Live With Anny: Salát z červené řepy
Pokud jste milovníci červené řepy, tak je tento salát přesně pro vás!
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Salát z červené řepy
4 porce | příprava: 30 minut + 30 minut v páře | SNADNÉ
- 400 g červené řepy
- 200 g mraženého hrášku
- 70 g rozinek
- 50 g dýňových semínek
- 50 g slunečnicových semínek
- sůl
- 70 g předem namočených kešu ořechů + 100 ml vody
- 2 lžíce jablečného octa
- 3 lžíce olivového oleje
- cca 100 g čerstvé rukoly
Postup na tuhle dobrotu mám pro vás natočený.