BLOG Live With Anny: Zapečené lilky
Další tip na úžasně jednoduchou a přesto zdravou večeři!
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Zapečené lilky
2 porce | příprava + pečení: 30 minut | SNADNÉ
- 2 lilky
- rajský protlak (zkontrolujte složení - nejlepší jsou rajčata, sůl)
- oregano
- sůl
- olivový olej
- 1/2 žluté papriky
- 150 g vařených fazolí
- 5 žampionů
- 7 cherry rajčátek
Jídlo můžete doplnit ještě o další zeleninku, třeba syrovou!
Celý postup na tuhle baštu mám pro vás ve videu.