BLOG Live With Anny: Velikonoční vajíčka
Vajíčka nemusí být jen od slepiček. Udělejte si své vlastní plné oříšků a datlí. V kombinaci s mrkví je tohle naprostá dobrota.
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Velikonoční vajíčka (RAW)
cca 25 ks | příprava: 30 minut + tuhnutí | SNADNÉ
- 200 g mandlí
- 300 g datlí
- lžička kůry z biocitronu
- 1 mrkev
- 200 g čokolády
- 1 lžička kokosového tuku
Tip: Pokud nechcete obalovat vajíčka v čokoládě, můžete je obalit ve strouhaném kokosu anebo v jemně drcených oříšcích.
Mrkněte na video, ať víte, jak na ně. :)