BLOG Live With Anny: Valentýnské cupcakes
Veganské paleo cupcakes jsou rozhodně skvělým receptem pro všechny, kdo v kuchyni rádi experimentují. Zkuste si letošní Valentýn oslavit zdravějším mlsáním.
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Valentýnské cupcakes / vegan + paleo
9 ks | příprava: 40 minut + pečení a chladnutí | SNADNÉ
- 130 g mandlové mouky
- 35 g tapiokové mouky
- 1 lžička sody
- 150 g jablečného pyré
- 50 ml vody
- 1 lžíce kokosového tuku
- špetka skořice
Jahodový agar
- 250 g jahod (použila jsem rozmrazené letní jahody z mrazáku)
- 1 lžička agaru
Na postup mrkněte do videa. :)