reklama
 

BLOG Live with Anny: Koprovka nebo křenovka?

Mám tu pro vás jeden základ, ze kterého snadno vytvoříte obě varianty. No a to vše bez mouky!!

Video: Anna Tůmová: Live With Anny
Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Koprová i křenová omáčka

4 porce | příprava: 45 minut | SNADNÉ

  • 4 lžíce olivového oleje
  • 3 menší petržele (cca 300 g)
  • 3 menší cuketky (cca 700 g)
  • 500 ml vody
  • 300 g uvařených fazolí (nejlépe skoro rozvařených anebo z plechovky)
  • sůl

+ na koprovku

  • čerstvý kopr (podle chuti)
  • 1-2 lžíce octa (podle chuti)

+ na křenovku

  • čerstvý křen (podle chuti)

Celý návod pro vás mám ve videu.

Vloupání na přehlídkové molo. Pařížskou komičku vykázala až Gigi Hadid | Video: Reuters/AP
reklama
reklama
reklama