BLOG Live with Anny: Koprovka nebo křenovka?
Mám tu pro vás jeden základ, ze kterého snadno vytvoříte obě varianty. No a to vše bez mouky!!
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Koprová i křenová omáčka
4 porce | příprava: 45 minut | SNADNÉ
- 4 lžíce olivového oleje
- 3 menší petržele (cca 300 g)
- 3 menší cuketky (cca 700 g)
- 500 ml vody
- 300 g uvařených fazolí (nejlépe skoro rozvařených anebo z plechovky)
- sůl
+ na koprovku
- čerstvý kopr (podle chuti)
- 1-2 lžíce octa (podle chuti)
+ na křenovku
- čerstvý křen (podle chuti)
Celý návod pro vás mám ve videu.