Vedlejší následky jídla: Budete se divit!

21/21 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
G boleni
21. ŽALUDEČNÍ VŘEDY I když je způsobuje bakterie, určité druhy jídel zvyšují riziko onemocnění, případně zhoršují průběh. Zvyšují totiž kyselost žaludku a dráždí sliznici. Jedná se o kořeněné potraviny, kyselé pochutiny (káva, citron, pomeranč, ananas a rajčata), alkohol, jídla z fastfoodů, pizzy a paštiky. Naopak zelený čaj pomáhá!
Foto: Profimedia.cz

Další zajímavé články

Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
  • Alergie
  • Zápach
  • Inkontinence
  • Inkontinence
  • Nadýmání
  • Inkontinence
  • Oteklé nohy
  • Reflux
  • Stres
  • Nespavost
  • ospalost
  • U lékaře - vysoký tlak
  • V laboratoři
  • Zkumavky
  • Bolení hlavy
  • Akné
  • Žena - jeans - džíny
  • laser na zuby
  • Cvičte mozek
  • Bolest kloubů - koleno
  • G boleni
reklama
Doporučené recepty