Hlavní suroviny středomořské kuchyně

2/8 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
Mořské ryby se zeleninou
Když už se uchýlíte ke konzumaci masa, dejte přednost netučným masům jako je jehněčí, drůbeží, skopové a hlavně pak ryby a korýši. Poslední jmenované jsou bohaté na polynenasycené mastné kyseliny, z nichž jsou kvalitnější proteiny. Naopak nevhodné je hovězí a vepřové.
Foto: Thinkstock

Další zajímavé články

Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada? Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
Kontroverzní i nesmírně talentovaný. Návrhář John Galliano slaví 64. narozeniny Kontroverzní i nesmírně talentovaný. Návrhář John Galliano slaví 64. narozeniny
Proč jsou ženy nevěrné? Tady je 12 nejčastějších důvodů Proč jsou ženy nevěrné? Tady je 12 nejčastějších důvodů
Krajčo, Ramba, Bohdalová a další: Co stojí za jejich zdravotními obtížemi? Krajčo, Ramba, Bohdalová a další: Co stojí za jejich zdravotními obtížemi?
  • Čerstvá zelenina a rajčata
  • Mořské ryby se zeleninou
  • Kuličky z kozího sýra
  • Bylinky
  • Ořechy
  • Olivový olej
  • Sklenka červeného vína
  • Pozor na banány a hroznové víno
reklama
Doporučené recepty