Foto recept: Domácí bílý jogurt bez cukru a éček

7/8 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
Domácí jogurt
Když je směs pořádně promíchaná, přelijte ji do připravené a dobře vymyté nádoby. My jsme zvolili větší zavařovací sklenici. Pokud dáváte do menších sklenic, pořádně je uzavřete a zabalte do deky, aby si jogurt udržel co nejdéle těch 40 °C. Po 6-8 hodinách bude jogurt hotový. Následně jej skladujte v lednici.
Foto: Žena

Další zajímavé články

Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
  • Jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Jogurt
reklama
Doporučené recepty