Foto recept: Domácí bílý jogurt bez cukru a éček

4/8 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
Domácí jogurt
Mléko z farmy je nutné vždy zahřát na 80 °C. Pak jej následně zchlaďte v nádobě s ledem na 40 °C. Nezapomínejte promíchávat, aby se neutvořil škraloup. Pozn.: Jak poznat 40 °C bez teploměru? Ponořte do něj malíček a napočítejte do pěti. Pokud vydržíte, je mléko připravené.
Foto: Žena

Další zajímavé články

Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány Co o vašem zdraví prozradí pupínky? Obličej je propojený s jednotlivými orgány
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
  • Jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Domácí jogurt
  • Jogurt
reklama
Doporučené recepty