Rychlá hrníčková buchta s jahodami

7/8 Prohlédnout znovu Zavřít galerii
Buchta
Vrch buchty posypeme nakrájeným ovocem. Kdo chce, může jednotlivé kousky přimíchat do těsta ještě v míse. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut. Těsto propíchneme špejlí. Pokud se nenalepí, můžeme ho vyndat z trouby a nechat vychladnout.
Foto: Žena

Další zajímavé články

10 nejkrásnějších pláží na světě 10 nejkrásnějších pláží na světě
BLOG Češka z Česka: Jednoduchý recept na jahodové knedlíky z tvarohového těsta BLOG Češka z Česka: Jednoduchý recept na jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Black Friday: Přehled slevových kódů Black Friday: Přehled slevových kódů
Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga Loňský Český slavík: extravagantní pánové, růžová a rasistický útok na Jana Bendiga
Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši? Erotogenní ženské zóny: Kudy vede cesta k největší rozkoši?
Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let Milovaná Miriam z Ulice i hysterická matka ze Samotářů. Maciuchová by oslavila 79 let
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
  • Buchta
reklama
Doporučené recepty