Z ajťačky šéfkuchařkou. Češka si oblíbila čínskou kachnu, teď ji vaří ve svém bistru
1
/
11
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Otevřít dveře ze Šternberkovy ulice v pražských Holešovicích do bistra Teplá kačka je jako přesunout se kouzelným cestovním pláštěm rovnou do Asie.
Foto: Jakub Plíhal
Další zajímavé články
"Kuchyň je vojna, spory se řeší na cigáru,“ říká nadějná kuchařka z La Degustation
Revoluce v Alcronu. První šéfkuchařka servíruje sirup z jehličí a veganskou stravu
Co možná ještě nevíte o sexu: Intimní zajímavosti, které vás překvapí
Adventní věnec: letošním trendem je minimalismus
Čínský horoskop 2025: Co přinese rok dřevěného Hada?
Kontroverzní i nesmírně talentovaný. Návrhář John Galliano slaví 64. narozeniny
reklama
Doporučené recepty